Retourbeleid

### Retourbeleid

**Retourbeleid**

Bij spiritjew doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending aanvragen.

**Retourvoorwaarden**

- **Retourtermijn**: U heeft 14 dagen de tijd om een retourzending aan te vragen na ontvangst van uw bestelling.
- **Toestand van Artikelen**: Geretourneerde artikelen moeten in dezelfde staat verkeren als waarin u ze hebt ontvangen. Ze moeten ongedragen, ongewassen en in de originele verpakking zijn.
- **Uitsluitingen**: Sommige items, zoals gepersonaliseerde producten of hygiëne-artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Deze worden op de productpagina duidelijk vermeld.

**Retourzending Aanvragen**

- **Contact**: Stuur een e-mail naar spiritjewe@gmail.com met uw ordernummer en de reden voor retour.
- **Goedkeuring**: Zodra uw retourzending is goedgekeurd, ontvangt u instructies over hoe u het artikel kunt retourneren.

**Kosten van Retourzendingen**

- **Kosten**: De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. We raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken, aangezien we niet verantwoordelijk zijn voor verloren of beschadigde retourzendingen.

**Terugbetalingen**

- **Verwerkingstijd**: Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
- **Terugbetaling**: Als uw retourzending wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een credit toegepast op uw oorspronkelijke betaalmethode binnen een bepaald aantal dagen.

**Beschadigde of Defecte Artikelen**

- **Beschadigingen**: Als u een beschadigd of defect artikel ontvangt, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons op via spiritjewe@gmail.com. We zullen het artikel beoordelen en indien nodig vervangen.

**Vragen**

Voor vragen over ons retourbeleid kunt u contact met ons opnemen via e-mail op spiritjewe@gmail.com. We helpen u graag verder!